„Prehra ma posunula.V Prahe očakávam vojnu.“ Humburger zabojuje na spoločnom turnaji o právoplatný titul RFA.

V poslednom zápase na pôde KSW stratil svoju neporaziteľnosť dočasný šampión strednej váhy RFA Dominik Humburger. Z porážky sa poučil a podľa jeho slov z neho spravila lepšieho bojovníka, ktorý je pripravený na súboj o titul právoplatného šampióna RFA.

Po dvoch dominantných víťazstvách na pôde najprestížnejšej európskej organizácie mal Humburger nakročené k titulovej príležitosti. Stopku mu ale vystavil poľský bojovník Michal Michalski, ktorý vyhral na body. „Nechcel som tomu veriť, ale už teraz cítim, že ma prehra posunula o niekoľko úrovní dopredu. Reagoval na svoj zápas dočasný šampión RFA.

O nápravu sa bude pokúšať už 11.11, keď bude jeho súperom David Hošek, ktorý naposledy po rozpačitom výkone zdolal  Michala Glosa.

V tom zápase rozhodovali skúsenosti. Nečakal som iný výsledok.“ Ohodnotil duel  Hošek, ktorý na domácej scéne čelil už niekoľkým popredným menám strednej váhy.

Ďalší tvrdý oriešok ho čaká na turnaji RFA x IAF, kde sa stretne s donedávna neporazeným zápasníkom Monster gymu, ktorý podobne ako Hošek rešpektuje kvality svojho súpera.

„David je skúsený zápasník, budem si musieť dávať veľký pozor na jeho ruky. Očakávam vojnu nič iné. Konštatoval Humburger, ktorý na karte RFA x IAF 11.11. doplní ďalšie hviezdy oboch organizácií, vrátane svojho trénera“Monstra“.

LÍSTKY na event sú dostupné v sieti Ticketportal.cz