Talentová súťaž pre MMA zápasníkov je tu. V hre je 10 000 eur a príležitosť sa zviditeľniť.

Česká organizácia RED FACE prichádza s novým projektom pod názvom „RED FACE hledá tebe.“ 

V talentovej súťaži sa budú môcť ukázať amatérsky zápasníci, ktorí sa budú snažiť prejsť castingovým sitom a prebojovať sa na pražský galavečer RED FACE.

Porota

V porote, ktorá bude rozhodovať o ďalšom osude uchádzačov zasadne niekoľko známych osobností, pri čom niektoré mená nám už prezradil promotér a majiteľ organizácie Petr Diviš.

Prvou členkou poroty bude modelka a finalistka súťaže dívka roku Kristín Faberová. MMA hlas bude zastupovať zápasník a rozhodca Pavel Štefko. Predposledným členom poroty bude rapper a zároveň moderátor RED FACE RAKYS.

Meno štvrtého porotcu organizácia zatiaľ nechce prezradiť ,no podľa slov promotéra môžeme očakávať 2 veľké osobnosti, ktoré sa za porotcovským stolom vystriedajú počas dvoch vyraďovacích kôl.  Tých by sa mali zúčastniť aj ďalšie známe tváre sveta športu či internetovej zábavy, ako napríklad legendárny česky futbalista Ladislav Vízek či Tik Tokerka Shopaholic Adel.

O nový projekt organizácie je medzi účastníkmi veľký záujem, o čom svedčí aj fakt, že sa doň do tejto chvíle prihlásilo už takmer 800 ľudí.

Ako sa prihlásiť?

V prípade, že sa chceš dostať do výberového kola musíš sa prihlásiť tu a zaslať organizácií video, v ktorom vysvetlíš, prečo by si práve ty mal dostať šancu zápasiť na jednom z turnajov RED FACE. V prípade, že promotérov zaujmeš, budeš pozvaný do prvého kola castingu. Castingové kolá sa odohrajú 4 a 5 novembra v Prahe.

Čo môžeš získať?

Ak sa ti podarí prebojovať až na galavečer RED FACE, získaš odmenu za zápas v hodnote tisíc eur a možnosť predviesť svoje kvality na turnaji RED FACE 3 v UNYP aréne, kde sa predstaví aj hviezdny iránsky Hulk.