Baba Jaga v centre ďalšieho konfliktu. „V zápase sa nepokakaj.“ Odkazuje mu veterán ACA.

Turnaj Oktagon 47 v bratislavskej Tipos aréne navštívilo v pozícii divákov hneď niekoľko popredných zapasnikov najznámejšej československej organizácie.

Medzi nimi napríklad aj Vlasto Čepo, ktorý v predzápasovom štúdiu vyzval na súboj Patrika Kincla. Pozornosť na seba opäť strhol aj Václav Mikulášek, ktorý sa mal dostať do potičky z členmi tímu Jakuba Dohnala.

K incidentu, ktorý opísal pre MMAshorties Jakub Müller malo dôjsť po zápase Buchinger vs Dohnal, v ktorom bol bývalý supervízor RFA v pozícii trénera v rohu.

Na Oktagone som po zápase Kuba Dohnala odchádzal s tímom preč z haly. Pred nami stál Václav Mikulášek s kamarátom a začal pokrikovať, prečo naňho civím. Dvakrát som mu povedal, že na nikoho necivím, že som smutný za Kuba Dohnala s nemám náladu niečo riešiť.

Potom ku mne šiel s tým, že o ňom údajne niečo rozprávam a že nech mu to poviem do očí, tak som sa ho dvakrát spýtal čo konkrétne a komu rozprávam a miesto odpovede mi tam cez ľudí, ktorí stáli medzi nami niečo priletelo, čo som nevidel a nečakal, pretože som stál s rukami dole, takže som spadol.
Nič sa ale nestalo, šli sme s chalanmi od Kubu z tímu von a na hotel. To je asi tak celé. Objasnil jeho pohľad na incident s Mikuláškom rozhodca a hlavný tréner JMFS gymu.

K „Babe Jage“ sa v suvislosti s článkom MMAshorties sarkastický vyjadril aj veterán ACA Vitězslav Rajnoch: „Vašek, tak sa potom zase v zápase pokakaj a hovor, že to máš ťažké kvôli súdu, ktorý ti hrozí, za to, že si niekoho zostrelil.“

Čo vraví Mikulášek?

„Ľudia ma bombardujú, že by som sa mal vyjadriť k niečomu, čo sa včera údajne stalo. Ono sa zase toľko nestalo. Bolo to trochu úplne inak. Ako všetci poznáme toho slávneho trénera z Havířova. Je to stará klamárska sviňa. Za mňa je úplne fuk, čo kde rozpráva. Ja viem ako to bolo, a on dobre vie, ako to bolo. Dúfam, že raz doplatí na to, čo všetko robiť.“