Titul či odveta s bývalým súperom? Promotér Novotný hovorí o plánoch pre Paradeisera.

Rony Paradeiser je v súčasnosti v skvelej forme, o čom svedčí jeho séria 4 víťazstiev v rade.

Ďalšou zastávkou slovenského zápasníka by mohol byť súboj o opasok šampióna ľahkej váhy, o ktorom sa v súvislosti s 25 ročným zápasníkom špekuluje už dlhý čas. Dočká sa ho už v ďalšom zápase?

Od tesnej prehry s Losenom Keitom, ktorá bola pre Ronyho veľkým sklamaním ubehlo už veľa času. Ten využil rodák z Gbelou najlepšie ako mohol a pripísal si 4 víťazstvá nad národnými súpermi.

Logicky by tak jeho ďalšou zastávkou mal byť titulový zápas v ľahkej váhe, v ktorom sú pri zranení súčasného šampióna Keitu hneď 2 voľné miesta, pri čom to prvé by malo patriť práve Paradeiserovi.

Čeliť by v ňom mohol jednému z dvoch bývalých súperov, čo vo svojom vysielaní naznačil aj promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

„Zo zápasu Ryšavý vs Legierski možno môže vzísť súper pre Ronyho ale to všetko je otázka ktorú v túto chvíľu ešte nemáme vyriešenú a uvidíme jak to bude ku koncu roka.“ Konštatoval promotér Oktagonu, ktorý v LW podobného ako vo väčšine váhových kategórii širokú škálu možnosti ako zápasy na jednotlivé karty vyskladať.