Kontroverzné ukončenie či ďalšie veľké víťazstvo. Ako sa na KSW darilo Čechom a Slovákom.

Prvý galavečer KSW na českej pôde máme za sebou.

V Liberci sme boli od 19 hodiny svedkami množstva zaujímavých ukončení či vyčerpávajúcich súbojov na plné 3 kolá.

Hlavný zápas

V hlavnom zápase večera zvíťazil úradujúci šampión Phil De Fries po dominantnom výkone nad Američanom Toddom Duffeem už v prvom kole a vrátil mu tak porážku, ktorú mu Duffee uštedril pred niekoľkými rokmi v UFC.

Česi a Slováci na KSW

Viszlay vs Komuenha

Najvýznamnejšie víťazstvo v doterajšej kariére získal jeden z najväčších outsiderov celej karty Matyas Viszlay.

Ten sa tešil z víťazstva po troch vyrovnaných kolách, v ktorých sa mu podarí presadiť svoj wrestling a udržať súpera pod sebou.

Častková vs Baczynska

Jediný ženský zápas na karte nezvládla veteránka Petra Častková, ktorá podľahla poľke Baczynskej po troch kolách na body a nedokázala tak fanúšikom priniesť prvé víťazstvo pre domáce farby.

Hošek vs Gustaffson

To sa nepodarilo ani Davidovi Hoškovi, ktorý sa ani nestihol dostať do zápasu a už bol ukončený.

Kontroverznú situáciu, pri ktorej rozhodca zápas ukončil po sérii úderov do krytu však vzal športovo a prijal výsledok zápasu bez akýchkoľvek protestov.

Možný vs Wrzosek

Ďalšie víťazstvo pre Slovensko nedokázal získať Tomáš Možný.

Ten zápasil po druhýkrát v kariére s poľským kickboxerom Wrzosekom, no tentokrát na svojho súpera nestačil.

Odveta v MMA sa niesla v réžii Wrzoseka, ktorý pracoval na súperovej prednej nohe a znemožnil mu tak pohyb do veľkej časti zápasu.

V treťom kole bol Možný blízko ukončeniu keď zasiahol trvdým pravým hákom, súper však túto situáciu zvládol a zvíťazil dominantne na body.

Humburger vs Bueno

Jediné víťazstvo pre české farby získal v hlavnom predzápase Dominik Humburger, ktorý si po vyrovnanom priebehu poradil s Brazilčanom Buenom.

Bueno sa domácim fanúšikom predstavil už po druhýkrát, keď sa mu najskôr na galavečery Oktagonu podarilo zvíťaziť nad Marekom Mazuchom.

Práve najväčšia tuzemská organizácia Brazilčana pre súboj na KSW uvoľnila, v zápase s „Hambáčom“ to však na víťazstvo nestačilo.

Humburger zvíťazil už v druhom zápase pod KSW a opäť dokázal, že je jednou z najlepších stredných váh v Čechách a na Slovensku.