Keita hodnotí zápas Paradeiser vs Buchinger. Prečo preňho Rony nie je šampión?

Black panter“ Losene Keita zvíťazil v sobotu na jubilejnom Oktagone 50 nad Gruzíncom Nikom Samsonidsem a získal tak titul právoplatného šampióna pérovej váhy.

Ako to vyzeralo

Zápas prebiehal väčšinu času v postoji, kde však prekvapujúco Gruzínec nezaostával a držal s Keitom krok počas celého prvého kola.

V druhom však prišla chyba, pri ktorej sa Samsonidse dostal na dosah Keitovi, čo Belgičan okamžite využil a presne miereným hákom svojho súpera knockoutoval.

Po víťazstve bol Keita plný emócií a trvalo niekoľko minút kým po vybehnutí z klietky vrátil späť do Oktagonu.

Paradeiser vs Buchinger

V pozápasovej reči bol Losene tradične sebavedomý a okrem svojho zápasu sa vyjadril aj k súboju Paradeiser vs Buchinger, v ktorom 26 ročný Slovák získal na tretí pokus titul šampióna ľahkej váhy.

„Oktagon je moja show, nikoho iného, ja som skutočný muž.

Rony nie je ozajstný šampión, ozajstný šampión je Ivan. Ivan má 37 a pozrite čo dokázal. Rony je v mojom veku a aj tak ho neukončil v prvom kole. Chcem ten opasok. Hej Rony, synak, prines mi ho.“ Konštatoval Keita, ktorý je po víťazstve a zisku titulu opäť blízko odvety s Paradeiserom. Situáciu okolo ich vzájomného zápasu by však mohla skomplikovať pyramída Tisport Gamechanger, keďže v ohlásenej 8 je ohlásený už aj nový šampión ľahkej váhy Paradeiser.

[democracy id=“109″