Mladý strelec sľubuje pred RFA 11 ohňostroj. Diváci sa môžu tešiť na najtechnickejší zápas karty.

Český thaiboxer Štěpán Guba sa najbližšie predstaví na turnaji RFA 11 v Bratislave, kde pod pravidlami Real Fight vyzve domáceho Marca Nováka. 

Galavečer RFA 11 sa odohrá 10.6. v Dome športu v Bratislave. Lístky na galavečer sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

Premiéra na jednotku

Svoju premiéru v rámci RFA si Guba odbil na turnaji Ring Tour v Trnave, kde zvíťazil na body nad Josefom Hurákom.

Zápas bol plný klinčov, v ktorých reprezentant Muay Thai Olomouc vyslovene dominuje. Podobnú taktiku ako v predchádzajúcom zápase nevylučuje Guba ani pred súbojom v Bratislave.

„Ako to bude tentokrát, uvidíme. Možno pôjdem na telo, možno viac na dištanc. V ringu nikdy nie je nič jednotvárne, žiadny zápas nie je rovnaký a práve táto pestrosť robí náš šport tak krásnym.“

Aj napriek mladému veku má Guba už v tejto fáze kariéry za sebou množstvo veľkých úspechov, medzi ktorými vyčnievajú tituly juniorského majstra Európy EMF a európskeho vicemajstra prestížnej organizácie IFMA.

Najtechnickejší zápas karty RFA 11?

Ďalší zápas pod RFA čaká Gubu na začiatkom júna v Bratislave, kde bude čeliť s úspešnému slovenskému thaiboxerovi Marcovi Novákovi.

Úspechmi ovenčený zápasník je známy svojím technickým postojom, ktorý mu dokáže vyhrávať zápasy aj proti najnáročnejším súperom na domácej či európske scéne.

Úprimne, na Marcov štýl, ani jeho kariéru som sa v rámci prípravy nijako nezameriaval. Úroveň fighterov je v RFA vždy vysoká a nebezpečným súperom je úplne každý.“ Konštatoval Štepán Guba, ktorý by sa v prípade ďalšieho víťazstva mohol priblížiť titulovému zápasu pod pravidlami Real fight.